Terug Terug
2
0
1151
1
min leestijd

Lillebror Marine kondigt nieuwe kajuittender aan

spitfireLillebror Marine beloofde een nieuwe generatie in elektrische boten en die belofte maakt de werf waar. Met de 78-e elektrische tender werd het jonge bedrijf genomineerd als HISWA motorboot van het jaar 2016, en nu komt de nieuwe speler in de botenmarkt alweer met een nieuw model: de Spitfire 2.8 Targa.

Voor het ontwerp werkte de werf samen met gerenommeerd designer Willem Nieland. Zoals de naam al aangeeft, is de Spitfire 2.8 Targa een pittig superjachtje. De aluminium boot meet 28 voet en bevat een kajuit met stahoogte, een toiletruimte, een slaapvertrek vooronder, een keuken en een open targa dak. De nieuwe kajuittender wordt uitgevoerd met een Yanmar commonrail diesel met 29 tot 80 pk of een elektrische aandrijving. De boot zal volgend jaar verkrijgbaar zijn met een prijskaartje vanaf € 59.900,-.

Leest u het hier meer over op www.lillebrormarine.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!