Terug Terug
0
0
206
1
min leestijd

Nachtelijke zoekactie naar vermiste boot

KNRM Veere

Donderdag op vrijdagnacht werd de bemanning van de KNRM Veere gealarmeerd voor een vermist vaartuig. Een groep van 3 Belgische watersporters was omstreeks 03.00 uur met een klein rubberbootje zonder verlichting vanuit de jachthaven vertrokken naar een eilandje op het Veerse Meer.

Toen men na 1 uur nog niet was teruggekeerd en de bezorgde vrienden geen telefonisch contact kregen, besloot men hulp van de reddingboot in te roepen. De reddingboot Oranje is hierna in de donkere nacht gaan zoeken en trof het bootje aan op de Schutteplaat. De drie maakten het goed en hadden zelfs hun tentje opgeslagen en in diepe slaap zich van geen kwaad bewust.

Meer informatie op www.knrm.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!