Terug Terug
0
0
292
1
min leestijd

Scheepsbrand in de Jachthaven Enkhuizen

Fluke Samed / Shutterstock.com

Donderdagavond ontving de KNRM een melding van een scheepsbrand in de Compagnieshaven in Enkhuizen. Er bevonden zich geen mensen of dieren aan boord.

Nadat de brand onder controle was, is het schip van achterin de jachthaven versleept de kade voorin de haven, alwaar het verder is afgeblust.

De brand heeft aanzienlijke schade aangericht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ontstaan van de brand. Mede door de snelle blussing van de reddingbootbemanning is overslag naar andere jachten en erger voorkomen.

Lees er meer over op www.knrm.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!