Terug Terug
0
0
644
1
min leestijd

Aanhangwagen kantelt op snelweg: plezierjacht van 150.000 euro belandt tegen vangrail

S Rock / Shutterstock.com

De E403 tussen Lichtervelde en Torhout was woensdagochtend ruim 2,5 uur versperd na een ongeval met een plezierjacht. De boot, met een waarde van 150.000 euro, belandde tegen de vangrail toen een aanhangwagen kantelde.

De bestuurder die de plezierjacht vervoerde, zag omstreeks 9.30 uur hoe zijn aanhangwagen begon te slingeren. De man kon zich niet meer redden uit de hachelijke situatie. Zijn aanhangwagen met daarop een plezierjacht van 9 meter lang en een prijskaartje van 150.000 euro kantelde. De boot boorde zich eerst in de achterruit van de Range Rover waarmee de man reed en belandde daarna tegen de vangrail. Er raakten geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken en niemand raakte gewond.

Lees er meer over en bekijk de foto’s op www.nieuwsblad.be

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!