Terug Terug
0
0
633
1
min leestijd

Man overleden na aanvaring brug Ouderkerk

JPstock / Shutterstock.com

Een man is dinsdagmiddag overleden nadat hij met zijn boot in aanvaring is gekomen met een brug bij Ouderkerk aan de Amstel. Om 17.17 uur kreeg de politie melding van het ongeluk. Ter plaatse heeft de politie nog geprobeerd de man te reanimeren, maar hij overleed ter plekke.   

Foto: Sfeerbeeld

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de N552 bij bekende restaurants als Loetje aan de Amstel en Brasserie Paardenburg.

Lees er meer over op www.parool.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!