Terug Terug
0
0
225
1
min leestijd

Matroos speelt verstekeling op eigen oorlogsschip

Marc-Sitkin / shutterstock.com

Na zeven dagen zoeken heeft de Amerikaanse marine een vermiste matroos op zijn eigen schip teruggevonden, zo heeft de zeemacht gisteren meegedeeld.

Als opvarende van de USS Shiloh was de matroos vorige week donderdag verdwenen, toen het schip ten oosten van het Japanse Okinawa in de Stille Oceaan lag. De bemanning van het oorlogsschip ging ervan uit dat de man overboord was gevallen.

Lees hier meer over www.demorgen.be

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.