Terug Terug
1
0
1690
2
min leestijd

McDonalds bouwt tropisch eiland in de Gouwzee bij Marken

Starchaser / Shutterstock.com

Een tropisch eiland in de Gouwzee. Het is geen nieuwe ontdekt land of gevolg van opwarming van de aarde. Het eiland is daar deze week neergelegd.

Foto: sfeerbeeld

Voor de Bukdijk van Marken ligt het drijvende eiland voorzien van een zandstrand, waterval en een grote rots. Fastfoodketen McDonalds heeft voor hun nieuwe campagne ‘Good Times Island’ het eiland gebouwd. Er is 24 uur per dag bewaking op het strandje aanwezig. Het is de bedoeling dat het eiland drie maanden blijft liggen. Tijdens die drie maanden kan elke dag steeds een andere groep mensen onder het motto ‘Je eigen eiland voor een dag’ een verblijf op het eiland winnen.

Lees er meer over op www.noordhollandsdagblad.nl en bekijk de foto’s op www.schoutenenterprises.com

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!