Terug Terug
0
0
329
1
min leestijd

Motorjacht in problemen op Veerse Meer

KNRM Veere

De KNRM reddingboot Oranje van reddingstation Veere is donderdag uitgevaren voor een motorjacht in de problemen ter hoogte van de Goudplaat. Het 12 meter lange motorjacht, met aan boord twee personen en een hond, was in de problemen gekomen toen één van de twee motoren warm liep en vervolgens uitviel.

De reddingboot Oranje moest eraan te pas komen om het motorjacht van de keien te slepen. Toen bleek dat er ook op één motor niet meer verder gevaren kon worden is het jacht naar de thuishaven gesleept. Voor de onfortuinlijke watersporter was het het eerste tochtje van het jaar.

Lees het volledige bericht op www.knrm.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!