Terug Terug
0
0
312
1
min leestijd

Rederij Vroon kampt met grote verliezen en schulden

BurAnd / Shutterstock.com

De van origine Zeeuwse rederij Vroon verkeert in grote financiële problemen. In het vorige maand verschenen jaarverslag over 2016 meldt het bedrijf dat het op een omzet van 484,4 mln een verlies heeft geleden van €170,4 mln.

In het jaarverslag stelt het bedrijf zelfs dat het voortbestaan van de onderneming met circa 3000 werknemers niet gegarandeerd kan worden. Vroon is een van de grootste Nederlandse rederijen. De sector heeft het moeilijk, zo memoreerde onlangs ook branchevereniging KVNR in het jaarverslag 2016. Vorig jaar gingen al enkele Nederlandse rederijen failliet.

Lees er meer over op www.fd.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!