Terug Terug
2
1
1214
1
min leestijd

Stelletje zoekt rustig plekje om te vrijen, maar koos het verkeerde plezierjacht uit

Action Sports Photography

Een politiepatrouille heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een koppel gevat dat op een bootje was geklommen om er ongestoord te vrijen. De booteigenaar, die er lag te slapen, dacht dat het om inbrekers ging en sloeg alarm.

De jachthaven en het clubhuis van de Deinse Yacht Club zijn volledig afgesloten met een hoge omheining. Daarenboven hangen er verschillende camera’s. Aan de poorten staan metalen pinnetjes op de muur of het hek. Hoe het stel alsnog binnen de afsluiting terecht is gekomen, is nog onbekend.

Lees er meer over op www.nieuwsblad.be

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!