Terug Terug
1
0
1328
1
min leestijd

Superjacht ramt tien andere boten bij wegvaren (video)

Alle ogen in de haven van het Italiaanse Portofino waren vrijdag gericht op dit superjacht van zo’n vijftien miljoen euro. En dat was niet omdat het zo’n spectaculaire boot was. Het jacht slaagde er namelijk niet in zonder brokken de haven te verlaten.

Zo’n tien bootjes in de haven raakten beschadigd, voordat deze grote jongen eindelijk de draai wist te maken om de haven te verlaten.

Lees er meer over op www.rtlnieuws.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!