Terug Terug
0
0
216
1
min leestijd

Waterski-kabelbaan bij Belgische Mol komt er niet

Anna Moskvina / Shutterstock.com

Na het cancelen van het indoor recreatiepark rond luchtvaart Captain jack in Mol, komt er nu ook geen waterski-kabelbaan op Sunparks Kempense Meren. De kabelbaan had een nieuwe attractie moeten worden voor het recreatiepark, maar ze komt er dus niet.

Foto: Sfeerbeeld

Het protest van de buurtbewoners heeft hierbij meegespeeld.

Lees er meer over op www.rtv.be

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!