Terug Terug
0
0
281
1
min leestijd

Bataviahaven komt niet in private handen

Eigen foto

Er komt een ‘nautisch overleg’, waarin onder leiding van de gemeente de commerciële jachthavens en Bataviahaven met elkaar dingen bespreken en afstemmen. Dat heeft wethouder John van den Heuvel bekendgemaakt.

Het overleg is de uitkomst van een discussie met de jachthavens over de gemeentelijke haven Bataviahaven. De plannen in mei vorig jaar om voor Bataviahaven een gemeentelijke B.V. op te richten, leidden tot die discussie. Een aantal commerciële havens in Lelystad zei oneerlijke concurrentie te ervaren van Bataviahaven en stelde voor die haven zelf te gaan runnen. De gemeenteraad ging daarop niet akkoord met het B.V.-plan en drong aan op overleg met en tussen de havens.

Lees het volledige bericht op: www.flevopost.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl