Terug Terug
0
0
207
1
min leestijd

Brandweer uren bezig met zinkend schip Nieuwersluis

De brandweer is zondag met man en macht bezig geweest om een boot boven water te krijgen aan de Angstelkade in Nieuwersluis.

Inspecteurs van Waternet voeren langs toen zij een plezierjacht scheef zagen liggen en een grote vlek olie zagen drijven. De mannen namen poolshoogte en constateerden dat de boot lek was. Meteen werd de brandweer opgeroepen om de boot leeg te pompen. Dat was geen eenvoudige klus. Meerdere pompen draaiden op volle toeren en met wat hout werd inkomend water tegengehouden. Om stroming te voorkomen werd al het scheepvaartverkeer stilgelegd.

Lees hier meer over op www.ad.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.