Terug Terug
0
0
303
1
min leestijd

Dubbel pech voor opvarenden zeilboot

Breskens KNRM

De bemanning van een zeiljacht had zaterdagmiddag dubbel pech. Eerst liep het vast op een zandplaat en in een poging los te komen raakte het verstrikt in een ankertouw.

Het jacht was onderweg naar Breskens toen het, vermoedelijk als gevolg van een navigatiefout, strandde op de plaat van Breskens. In een poging om los te komen raakte het verstrikt in het ankertouw van een sportvischarter die bij de zandbank aan het vissen was.

Lees het volledige bericht op: www.hvzeeland.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl