Terug Terug
1
0
427
1
min leestijd

Groot alarm voor omgeslagen boot

AH Images / Shutterstock.com

Groot alarm vrijdag 14 juli even na het middaguur. Er was een melding binnen gekomen bij 112, een kajuitboot zou zijn omgeslagen op de Westeinderplassen. De politie, brandweer en meerdere ambulancediensten zijn direct naar de Poel gesneld.

De brandweer kwam met diverse eenheden, waaronder natuurlijk de brandweerboot. Deze is snel te water gelaten. Eenmaal varende op de Westeinder is geen omgeslagen boot aangetroffen. Ook is nog gezocht met de traumahelikopter.

Lees het volledige bericht op: www.meerbode.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl