Terug Terug
0
0
240
1
min leestijd

Lichaam vermiste jongen van gekapseisde Capella gevonden

JPstock / Shutterstock.com

Het lichaam van de vermiste Terneuzenaar Hannes Goegebeur (18) is donderdagavond gevonden voor de kust van Vlissingen. Dat meldt de politie.

Goegebeur raakte twee weken geleden vermist toen zijn zeiljacht voor de kust van Oostende bij een wedstrijd kapseisde. Vissers vonden het stoffelijk overschot donderdagavond rond 20.00 uur. Zijn familie is in kennis gesteld, meldt de politie.

Bij het ongeluk kwamen ook twee andere Zeeuwen om het leven: Frans Maas (79) en Freddy Franssens (71) uit Breskens. Drie van de zes bemanningsleden klommen op de romp en werden gered door een baggerschip.

Lees er meer over op www.pzc.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!