Terug Terug
1
0
283
1
min leestijd

Politie op zoek naar nachtelijke speedboten

Ivan Smuk / Shutterstock.com

Wie midden in de nacht een speedboot ‘verdacht’ voorbij ziet varen, kan het beste de politie bellen. De Alphense politie is op zoek naar inbrekers die met een of meer boten de rivier afstruinen op zoek naar woningen en bedrijven waar zij in kunnen breken.

De afgelopen dagen zijn meldingen binnengekomen van speedboten die ’s nachts rondvaren. De Alphense politie denkt dat het om inbrekers gaat op zoek naar – gemakkelijke – buit. Wie zo’n boot in de nachtelijke uren ziet varen, kan dit het beste melden via 112.

Lees het volledige bericht op: www.alphens.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl