Terug Terug
0
0
207
1
min leestijd

Met je rubberboot de gracht in: waterfeestje in Leiden

Marina J / shutterstock.com

Na Amsterdam, Utrecht en Breda kun je deze zomer waarschijnlijk ook in Leiden met je opblaaskrokodil of rubberboot in de grachten drijven. Op zondag 13 augustus is het evenement Drijvend Leiden.

‘Want welke stad heeft nou echt de mooiste grachten van Nederland? LEIDEN natuurlijk!’, schrijft de organisatie op Facebook. ‘Wij zijn dan ook van plan om nog dit jaar van start te kunnen gaan met de eerste editie van Drijvend Leiden.’ In Utrecht doen ze het al jaren. In 2015 dreven 1200 mensen met hun rubberboot op de grachten, het was daarmee een officieel wereldrecord.

Lees hier meer over op www.omroepwest.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.