Terug Terug
0
0
288
1
min leestijd

Team Twente de nieuwkomer in het WK voor Solarboten

stockphoto for you / Stutterstock.com

Morgen start in Monaco de Monaco Solar & electric boat challenge. Nieuwkomer bij het officieuze WK voor Solarboten is het team van Solar boat Twente.

Vijftien man en vrouw sterk, waarvan elf fulltime, werkten het afgelopen jaar aan de boot van Solar Boat Twente. Een nieuw team, samengesteld uit studenten uit verschillende disciplines. Een geweldige uitdaging: “We begonnen met een klein team met ieder z’n verantwoordelijkheden”, vertelt Heleen. “Maar het wordt steeds complexer: wie houdt zich waarmee bezig? Wat is de juiste strategie? We hebben een geheel nieuwe organisatiestructuur moeten opzetten waarin we met elkaar de boot ontwierpen, bouwden en verder ontwikkelden.”

Lees het volledige bericht op: www.utwente.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl