Terug Terug
0
0
211
2
min leestijd

Twee jetski’s gestolen na drieste inbraak

bondvit / Shutterstock.com

Minstens twee inbrekers hebben twee jetski’s gestolen op het terrein van bootreparateur North Sea Boating in de jachthaven van Blankenberge. De dieven reden in op de omheining van het terrein en loodsten vervolgens de jetscooters op de bijhorende aanhangwagens door het geslagen gat. “Als de inbrekers niet gevonden worden, moet ik zelf opdraaien voor de kosten”, zegt zaakvoerder Luc Degroote.

In de nacht van dinsdag op woensdag tussen 2.00 uur en 5.00 uur sloegen minstens twee inbrekers hun slag bij bootreparateur North Sea Boating aan de jachthaven in Blankenberge. De dieven reden in op de omheining van het terrein van het bedrijf waar heel wat boten en jetski’s geparkeerd stonden. Vervolgens gingen de boeven aan de haal met twee geparkeerde jetski’s. De jetsscooters stonden allebei op een aanhangwagen en werden zo door de dieven meegenomen. De waarde van zo’n jetski is al snel 12.000 euro, al namen de dieven ook één exemplaar zonder motor mee.

Lees het volledige bericht op: www.nieuwsblad.be

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl