Terug Terug
0
0
96
2
min leestijd

Bayliner introduceert nieuwe Bayliner VR4 Inboard en Outboard met extra ruime boeg

Bayliner introduceert voor het modeljaar 2018 de Bayliner VR4, zowel geschikt voor binnenboord- als buitenboordmotoren. De VR4 is een uitbreiding op VR-serie die twee jaar geleden werd aangekondigd. Toen was deze serie verkrijgbaar in twee verschillende lengtes. Inmiddels bestaat de reeks uit acht modellen in drie lengtematen, namelijk de Bayliner VR4 (Inboard en Outboard), Bayliner VR5 (Inboard en Outboard), Bayliner VR5 Cuddy (Inboard en Outboard) en Bayliner VR6 (Inboard en Outboard).

Met de introductie van de VR4 komt Bayliner met een nieuw model dat de populaire modellen 175 en 185 Bowrider vervangt. Deze twee types zijn jaren lang geproduceerd en hier varen er wereldwijd duizenden van rond.

Bayliner VR4
De Bayliner VR4 is zowel als inboard als outboard leverbaar. Ze heeft een geïntegreerd zwemplateau en – in vergelijking met de voorgangers – een veel ruimere boeg met meer zitplaatsen.

Daarbij zijn de slimme innovaties waar de VR-Serie bekend om staat ook meegenomen in dit nieuwe model. Aan de achterzijde vinden we een zonnedek over de volledige breedte. Aan de passagierskant is de rugleuning verstelbaar in drie verschillende posities. Door het geringe gewicht is de boot goed trailerbaar.

Standaard zijn er verschillende kleurmogelijkheden om de boot te personaliseren. Naast de rompkleur kan ook de kleur van de stripings worden gekozen. Daarnaast zijn er twee verschillende interieurkleuren.

De Bayliner VR4 is vanaf nu te bestellen bij de Nederlandse dealer Holland Sport Boat Centre (www.hollandsport.nl)


Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!