Terug Terug
0
0
62
1
min leestijd

Binnenschip botst op paal na motorpech op Schelde

Sfeerbeeld Schelde – Sophie Lenoir / Shutterstock.com

Een boot vol gerst versperde donderdagnamiddag de doorgang op de Schelde in Baasrode. Motorpech maakte het schip stuurloos waardoor het tegen de kant ging. 300 ton gerst werd overgeschept maar is verloren door de regen.

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!