Terug Terug
0
0
66
2
min leestijd

Boot botst tegen krib op de IJssel

Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Een boot op de IJssel bij Ellecom is woensdagochtend in de problemen gekomen. De boot botste tegen een krib.

Op een foto op Twitter is te zien dat de boot bij een krib bij Ellecom ligt. De boot ligt met de zijkant onder water. Hulpdiensten zijn ter plaatse om het water uit de boot te pompen.

Lees het volledige bericht op www.studiorheden.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!