Terug Terug
0
0
62
1
min leestijd

Bootje met jongeman slaat om op Oldambtmeer

Elenarts / Shutterstock.com

Woensdagmiddag rond 18.30 uur is een jongeman met een zeilbootje omgeslagen op het Oldambtmeer. De jongen kon zelfstandig de kant zwemmend bereiken waarna hij kon bellen met telefoon van omstanders.

Foto: Sfeerbeeld

Een andere jongeman die met een motorboot op het meer was heeft geholpen om de boot weg te trekken naar de kant.

Lees er meer over op www.112groningen.nl
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!