Terug Terug
0
0
56
1
min leestijd

Jachthaven Heusden gewaardeerd met bijna 7.000 overnachtingen van passanten per jaar

Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Heusden werkt als een magneet op watertoeristen. De jachthaven van de Watersportvereniging is goed voor 6.000 tot 7.000 overnachtingen van passanten per jaar. De jachthaven wordt gewaardeerd om haar ligging, kwaliteit en gastvrijheid. Dit is de ervaring van havenmeester Gerard Van Haperen (59). Hij vertelt dat de jachthaven van de Watersportvereniging Heusden 230 ligplaatsen telt waarvan 50 voor passanten. In de historische stadshaven is plaats voor 15 passanten en 16 plaatsen liggen aan de Noordsteiger.

De jachthaven levert een belangrijke bijdrage aan toerisme in Heusden. Er wordt samengewerkt met watersportbedrijf Legerstee aan de Bakkersdam en met Jachthaven De Wiel.

Lees het volledige bericht op www.heusdensecourant.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!