Terug Terug
0
0
84
1
min leestijd

Olympisch kampioen Peter Burling aan boord bij Team Brunel in de Volvo Ocean Race

Photomarine / Shutterstock.com

Nieuw-Zeelander Peter Burling neemt deel met Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-18. Burling kan de eerste zeiler in de historie worden die Triple wint: Olympisch goud, America’s Cup en de Volvo Ocean Race.

Peter Burling: “Team Brunel en Bouwe hebben allebei een lange historie in de Volvo Ocean Race. Het is echt eer om onderdeel te zijn van dit getalenteerde team en te kunnen leren van de brede ervaring aan boord.”

Lees het volledige bericht op: www.clubracer.be

 

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl