Terug Terug
2
1
781
1
min leestijd

Oplettende sluiswachter ‘vangt’ gestolen sloep in Prinses Margrietsluis

TellyVision / shutterstock.com

Een sluiswachter van de gemeente De Fryske Marren lette woensdag goed op, toen een gestolen sloep door de Prinses Margrietsluis voer.

Foto: sfeerbeeld sluis

De sloep werd in de nacht van maandag op dinsdag in Balk gestolen. Op Twitter en via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de boot.

De sluiswachter zag de sloep woensdag door zijn sluis varen en sloot direct beide sluisdeuren. De bestuurder van de boot, een 29-jarige man uit Lemmer, kon niet meer wegkomen.

Lees hier meer over op www.lc.nl

 

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.