Terug Terug
1
0
226
2
min leestijd

Pedro-Boat introduceert H2home 1490 met elektrische aandrijving

Pedro-Boat

Pedro-Boat uit Zuidbroek verrast de botenmarkt met een speciale uitgave van de H2home 1490. Standaard is dit schip uitgevoerd met een buitenboordmotor, maar deze speciale uitvoering is uitgerust met een unieke elektrische aandrijving. Hiermee is ze fluisterstil, milieuvriendelijk en biedt ze met haar lengte van bijna vijftien meter een zee van ruimte.

Fluisterstil genieten op het water
De H2home is ontworpen als een vakantiehuis op het water, maar is ook geschikt voor permanente bewoning. De H2home is makkelijk te varen, in veel gebieden en zonder vaarbewijs. De nieuw ontwikkelde elektrische aandrijving zorgt ervoor dat het vaartuig behendig en stil van A naar B voortbeweegt.

Onderhoudsvrij
De H2home-serie bestond tot nu toe alleen uit de H2home 1150, waarvan al meerdere uitvoeringen zijn afgeleverd. De eerste H2home 1490 met een elektrische aandrijving is deze zomer gebouwd en na geslaagde proefvaarten afgeleverd aan de eigenaar. Deze H2home 1490 is ontworpen met twee stalen drijvers om een minimale weerstand te bereiken in het water. De gebruikte materialen zijn onderhoudsvrij. De opbouw is vervaardigd uit 80 mm composiet sandwichpanelen, gecombineerd met kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Hierdoor is de isolatiewaarde uitzonderlijk hoog en is het schip geschikt voor gebruik in de zomer en winter.

Pedro-Boat

Meer informatie op www.pedro-boat.nl

 

 

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!