Terug Terug
0
0
55
1
min leestijd

Peer to Peer belangrijke aanjager opmars Watersport op de Middellandse zee

Taiga / Shutterstock.com

Steeds meer mensen huren een boot in de Middellandse zee om daar van hun welverdiende vakantie te genieten. Ook de verkoop van boten geschikt voor verhuur zit in de lift. De crisis, die ook de watersportindustrie hard raakte, lijkt daarmee te zijn overgewaaid.

Foto: Sfeerbeeld Middellandse zee

Opmerkelijk veel jongeren
Jongeren vinden steeds beter hun weg naar de Middellandse kusten. De boten worden steeds ruimer en de vluchten goedkoper. Een week een boot huren kost gemiddeld €1800,- en een vliegticket naar Kroatië rond de €100,-. Voor €400,- per persoon heb je een week een boot en ben je op locatie aan de Middellandse zee.

Lees het volledige bericht op: www.emerce.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl