Terug Terug
0
0
100
1
min leestijd

Penningmeester verdacht van greep in de kas bij jachthaven Onderdendam

FotoDuets / Shutterstock.com

De Watersportvereniging Onderdendam heeft aangifte wegens fraude gedaan tegen haar penningmeester. De man zou 6000 euro uit de kas hebben verduisterd.

De fraude kwam volgens voorzitter Sape Ozinga aan het licht nadat de penningmeester anderhalve maand geleden boos opstapte om redenen die voor zijn medebestuurders volstrekt duister waren. Daarop kreeg de vereniging argwaan. Bij het doorspitten van de bankafschriften bleek er 6 mille uit de kas te missen.

De affaire brengt de vereniging niet in financiële problemen, benadrukt de voorzitter. De exploitatie van de eigen jachthaven en camping in Onderdendam is niet in gevaar. ,,We gaan hier niet failliet aan.”

Lees er meer over op www.dvhn.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!