Terug Terug
0
0
80
2
min leestijd

Seabreacher komt naar Nederland

Het Amerikaanse bedrijf Innespace richt zich al vanaf 1997 op de bouw van een speciale indoor powerboat: de Seabreacher. Het is een krachtige 2-persoons motorboot die snelheden kan bereiken tot 100 kilometer per uur, uit het water kan springen als een dolfijn en korte tijd onder water kan duiken. Dit allemaal terwijl je als inzittende gewoon droog blijft.

De Seabreacher is US coast guard gekeurd en aan het begin van 2017 CE gekeurd. Er mag mee worden gevaren in Europa. De kans dat ook jij binnenkort oog in oog staat met deze snelle boot wordt realiteit. De Seabreacher is een compleet nieuwe sensatie in Nederland en de ons omliggende landen.  Onder de naam SkyShark is het mogelijk om ritten te boeken op diverse locaties.

Testen als geluid en drijfvermogen bij een volgelopen boot zijn uitvoerig getest door de fabrikant. De Seabreacher is een zelfrichtende boot en komt altijd met zijn cockpit boven drijven, welke bestuurdersfout je er ook mee maakt.

De eerste Seabreacher zal medio september in Nederland geïntroduceerd worden. Standaard is de EU Seabreacher voorzien van 300PK en is makkelijk te traileren.

Specificaties:
Types: X-Y-Z
Lengte ca. 5 meter
Breedte ca. 2 meter
Gewicht ca. 650kg
Motor: 1630cc rotax ace

Prijzen liggen tussen de € 100.000,- en € 150.000,-

Lees meer over SkyShark op: www.skyshark.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl