Terug Terug
0
0
52
1
min leestijd

Waterskibaan wil spektakel in schemerlicht

sportpoint / Shutterstock.com

In de hoop op een mooie nazomer wil de teleskibaan van Project 7 Cablepark in Nesselande de Zevenhuizerplas opleuken met ‘Waterski by Night’.

Al sinds de opening van de teleskibaan in de Zevenhuizerplas is Bart van Nunen, exploitant van Project7Cablepark, bezig om het aantal activiteiten rondom zijn teleskibaan uit te breiden. Zo kwam hij op het idee om ook rond zonsondergang een evenement te organiseren, maar wel alleen voor zeer geoefende waterskiërs.

Lees het volledige bericht op: www.ad.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl