Terug Terug
0
0
405
1
min leestijd

De 8 grootste superjachten op de Monaco Yacht Show

Monaco Yacht Show / Cloud 9

De Monaco Yacht Show is een van de belangrijkste evenementen in superjachtenland. Ook dit jaar zullen van 27 tot 30 september bijzonder fraaie jachten in Port Hercules te zien zijn. Quotenet zet de acht grootste exemplaren op een rij. Opvallend: uit de top acht zijn liefst vijf superjachten in Nederland gebouwd.

De meest compacte uit het rijtje is de in 2017 opgeleverde Cloud 9. Uiteraard is dit gloednieuwe jacht met haar 74 meter alsnog geen kleintje. Op één staat de Jubilee van Oceanco die maar liefst 110 meter meet.

Lees er meer over op www.quotenet.nl en www.monacoyachtshow.fr

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!