Terug Terug
0
0
267
1
min leestijd

Brandweer haalt patiënt van zeilboot Tholen

De brandweer heeft vrijdagavond geholpen om een patiënt van een zeilboot te halen die was afgemeerd bij de Bergse Diepsluis bij Tholen.

De ambulancedienst werd rond 18.35 uur ingeschakeld omdat iemand aan boord medische hulp nodig had. Na tien minuten werden ook de tankautospuit van de brandweerpost Tholen en de hoogwerker van de brandweer uit Bergen op Zoom opgeroepen.

Lees hier meer over op www.hvzeeland.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.