Terug Terug
0
0
246
1
min leestijd

Duiker komt om bij werk aan sluis in Rijn bij Driel

Een professionele duiker is vrijdag overleden bij het sluizencomplex in de Rijn bij Driel. Het slachtoffer kwam kennelijk vast te zitten bij werkzaamheden. Hij is na zeker een uur bevrijd door de sluis iets omhoog te halen.

Foto: sfeerbeeld

De duiker werd kort na 13.00 uur boven water gehaald door de duikploeg van de brandweer. Hij werd ter plaatse gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten.

Lees het volledige bericht op: www.gelderlander.nl

Van jongs af aan ben ik actief in de watersport. In mijn eerste levensjaren werd ik meegenomen op een zeilboot en waarschijnlijk is hier mijn passie voor watersport begonnen. Zeilen doe ik nog steeds zeer regelmatig en ga jaarlijks in de zomer een paar weken met de zeilboot op vakantie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds enkele jaren woon ik in Amsterdam op een woonboot en heb hier uiteraard een sloepje aan vast liggen om mee door de grachten te varen. Ik vind het erg leuk om de watersport branche op te hoogte te brengen van het dagelijkse watersportnieuws, dus mocht u nog tips hebben of heeft u interessant nieuws te melden stuur dit dan naar redactie@bootaanboot.nl