Terug Terug
0
0
791
1
min leestijd

Huurboot muurvast onder Lange Vechtbrug

Jean Faucett / Shutterstock.com

De kapitein van een gehuurde boot zal zijn tochtje van afgelopen zondag over de Vecht langs Weesp niet snel meer vergeten: het grote jacht kwam muurvast de zitten onder de Lange Vechtbrug. 

De schipper dacht dat de boot wel onder de gesloten brug door zou passen, maar de boot bleek net een paar centimeter te hoog. De boot zat vast. En het werd nog erger: als er een auto over de brug heen kwam, zakt de brug een stukje naar beneden waardoor de boot nog verder beschadigde.

Door de brug te openen, kwam de boot weer los. Het bootje legde vervolgens aan bij een steiger. De schipper ramde daar de steiger nog eens.

Lees er meer over en bekijk de beelden op www.weespernieuws.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!