Terug Terug
0
0
301
2
min leestijd

Schip drijft af tegen brug, lijnen vermoedelijk losgesneden

hans.slegers / shutterstock.com

Het schip de Mercuur dat tegen de Houtkade in Vlissingen lag, is afgedreven en tegen de Koningsbrug terechtgekomen. Het lijkt erop dat vandalen de lijnen hebben doorgesneden, zegt de politie.

De waterpolitie doet onderzoek bij de Houtkade. Volgens de eigenaar is de schade aanzienlijk aan het schip. Het lijkt er niet op dat de brug is beschadigd, maar dat wordt nog onderzocht. Wanneer de touwen zijn doorgehaald, is niet bekend. Omroep Zeeland kreeg vanochtend vroeg al meldingen dat het schip tegen de brug aan lag.

Lees hier meer over op www.omroepzeeland.nl

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.