Terug Terug
0
0
312
1
min leestijd

Superyacht Koi brandt uit in Griekenland

kosmenkod / shutterstock.com

Op 9 september is Superyacht Koi gezonken als gevolg van een brand die ontstaan was in de ochtend. Hoewel er niet veel informatie beschikbaar is, zijn er enige details door lokale media onthuld.

Foto: sfeerbeeld brand

Volgens berichten van de Griekse kustwacht heeft de 35 meter lange ‘Koi’ in de vroege ochtend om hulp bij brand aan boord gevraagd. De ‘Koi’ lag op het moment van de brand tussen Kefalonia en Zakynthos aan de Ionische Zee.

Lees hier meer over op www.superyachttimes.com

 

 

Mijn naam is Mandy (26), aan het Art & Design college in Utrecht heb ik mijn opleiding voor grafisch vormgeven gevolgd. En nu mag ik hetgeen wat ik geleerd heb gaan uitvoeren bij YachtFocus. Bij deze ontzettend toffe baan, hoort ook het assisteren van mijn collega Valérie met allerlei marketingactiviteiten en het "werken" aan BootAanBoot.nl. Werken tussen aanhalingstekens omdat ik het werk helemaal niet als werk zie, maar meer als een soort hobby. 's Zomers vind ik het fijn om een stuk ontspannen te varen, maar zo af en toe wat meer actie in vorm van waterskiën vind ik ook heerlijk.