Terug Terug
0
0
205
1
min leestijd

Verloren bootje herenigd met geschrokken eigenaar

Astrid Gast / Shutterstock.com

Een automobilist is zondagochtend op de A50 bij Wolfheze een bootje verloren. Dat meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat op Twitter.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet duidelijk. Het vaartuig lag op de vluchtstrook en werd door Rijkswaterstaat in de berm gelegd. Voor zover bekend heeft het verkeer er weinig hinder van ondervonden.

Lees het volledige bericht op www.omroepgelderland.nl

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de Amsterdamse en Utrechtse grachten zijn mij niet onbekend. Eén van mijn opvallendste karaktereigenschappen is mijn nieuwsgierigheid en dát komt u als lezer van de BootAanBoot.nl goed van pas. Ik breng 'de watersporter' namelijk graag op de hoogte van de laatste trends in de watersport. Ook uw hulp is hierbij welkom. Heeft u een interessant nieuwsbericht voor ons? Schroom niet en mail naar redactie@bootaanboot.nl. Wie weet hoeveel BAB-lezers door u geïnspireerd raken!