De nieuwe Lillebror 60: instappen, varen en genieten

Lillebror L60 Aanzicht9 003lIn stijl genieten van elektrisch varen. Met de komst van Lillebror Marine kunnen we dit nu echt. Na de 78-e elektrische tender die zelfs genomineerd werd als HISWA motorboot van het jaar 2016, en de in november geïntroduceerde Spitfire 2.8 Targa komt de jonge werf nu met een nóg sportiever model: de Lillebror 60. Deze lichtgewicht open aluminium tender is uniek in zijn soort door de comfortabele zitbanken met een ideale zithoek.

De zes meter lange tender is ontworpen door Eetze de Boer om met zo min mogelijk onderhoud relaxed te kunnen varen. “Instappen, varen en genieten,” aldus Christian Smulders, eigenaar en projectmanager van Lillebror Marine. Bovendien is de boot licht genoeg om mee te nemen op de trailer voor vaarbestemmingen verder weg.

De Lillebror 60 is beschikbaar met volledig elektrische aandrijving met standaard voordelige of optioneel met lichtgewicht lithium accu’s. Ook is deze boot uit te voeren met bijvoorbeeld een kleine zuinige diesel onder de achterbank. Door het ontbreken van een motorkist is
er een zee van ruimte en kunnen zes tot acht personen heerlijk ontspannen zitten. Ook aanwezig zijn het geïntegreerde zwemplateau,
de zwevende banken en ruimte voor de kussens in het vooronder. Deze gloednieuwe tender is vaarklaar verkrijgbaar vanaf € 27.900,-

Kijk voor meer informatie over de werf op www.lillebrormarine.nl

DELEN
Vorig artikelScheepswrak na 95 jaar eindelijk teruggevonden
Volgend artikelBelgië mag derde boot naar Rio sturen
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij