Stel betrapt tijdens inbreken in boot Vijfhuizen

PolitieEen 21-jarige man en een 28-jarige vrouw zijn zaterdagavond rond 21.00 uur betrapt bij het inbreken in een boot. Dat gebeurde aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen.

Een getuige betrapte de twee. Toen ze dat doorkregen, gingen ze ervandoor in een andere boot. Gealarmeerde agenten spotten het duo al snel.

De boot waar de man en vrouw inzaten, was in de nacht van vrijdag op zaterdag in Haarlem gestolen.

Lees het volledige artikel op www.haarlemsdagblad.nl

DELEN
Vorig artikelCruiseschip ramt kade (video)
Volgend artikelUur vertraging door dichte sluis en kapotte pont
Mijn naam is Stef Jansen en ik vind het erg leuk om te varen. Zo ben ik in de derde klas van de middelbare school op zeilkamp geweest, een geweldige ervaring. Vorige zomer ben ik met een vriend met een zeilboot naar Terschelling gevaren. Zelf heb ik helaas geen boot, maar als ik er één had dan zou ik zeker nog vaker op het water te vinden zijn. Ik volg de opleiding International Business Studies en ik zit in het eerste jaar. Voor mijn opleiding loop ik tien weken stage om te zien hoe alles in de praktijk gaat. Ik vind YachtFocus een leuk bedrijf om te werken en het heeft een goeie sfeer op het kantoor. Tijdens mijn stageperiode zal ik u van nieuws voorzien op de website bootaanboot.nl, daarnaast hoop ik u te ontmoeten op de aankomende botenbeurzen.