Notoire oplichter in watersport staat weer terecht

RechtzaakHij zit in de watersportbranche, en heeft daar een spoor van vernielingen achter gelaten. De vijftigjarige Gerrit W., zonder vast adres.

Met een fiks strafblad van oplichtingen op zijn naam staat hij weer eens voor de rechter. Dit keer in Zutphen, voor oplichting van bedrijven in onder meer Elburg, Zwartsluis, Kampen, en Muiden. Het is een pro forma-zitting. De man is ruim drie maanden geleden aangehouden in Frankrijk, omdat hij gesignaleerd stond. Gerrit W. (50 jaar) doet zich onder meer voor als jachtelektronica-expert, met een eigen bedrijf. Hij bestelt artikelen bij watersportbedrijven, zoals een vlotter, een vuilwaterpomp, een ‘woonkotter”, of lag in een haven, zonder ervoor te betalen.

Lees er meer over op www.destentor.nl

DELEN
Vorig artikelWereldpremière Da Vinci 35 E op HISWA te Water
Volgend artikelAanvaring waterbus en plezierjacht
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij