Apparatuur uit zeilboot gestolen bij Oostmahorn

751

Bij Oostmahorn is afgelopen week een navigatiesysteem uit een zeilboot gestolen. De eigenaren van het schip Happy Bird ontdekten de diefstal nadat zij na de storm hun schip inspecteerden op schade. 

Foto: eigen foto’s booteigenaren

‘Zijn we de hele wereldbol over gezeild met ons schip Happy Bird, wordt uitgerekend hier in Friesland de navigatieapparatuur uit de boot gesloopt’, schrijft eigenaresse Yvonne van der Meulen. ‘Een hoop schade en nog meer sores!’

Lees er meer over op www.nieuwedockumercourant.nl 

DELEN
Vorig artikelDe Boarnstream zoekt enthousiaste verkoper
Volgend artikelProgramma HISWA en Funsports Xperience bekend
Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de ...Lees verder over mij