Man met voet vast in schroef motorboot

728

De hulpdiensten hebben een man gered die op het Haringvliet bij Hellevoetsluis met zijn voet vast was komen te zitten in de schroef van een motorboot. Hij wilde na een poosje zwemmen aan de achterkant de boot weer inklimmen.

Dat ging mis. De man raakte met zijn voet verstrikt in de schroef van de boot en kon zelf niet meer loskomen.

Lees het volledige bericht op www.rijnmond.nl

DELEN
Vorig artikelGratis varen op de Turfroute
Volgend artikelPlezierjacht dreigt te zinken in haven Eindhoven

Mijn naam is Valérie Sambrink Sanderink, een gedreven tekstschrijfster met een passie voor het water. In het voor- en najaar vindt u mij op diverse botenbeurzen, in de zomer voornamelijk op de Vinkeveense Plassen en Loosdrechtse Plassen. Maar ook het IJsselmeer, de Biesbosch en natuurlijk de …

Lees verder over mij