HISWA te water zoekt nieuwe directeur (vacature is reeds ingevuld)

HISWA te water / OTTI Fotografie

De grootste Nederlandse botenbeurs te water is op zoek naar een nieuwe directeur. De nieuwe directeur heeft met name als taak de beurs verder te ontwikkelen tot dé in water bootshow van Noord-Europa, zo is te lezen in de vacature. 

Het huidige concept zal daartoe moeten worden doorontwikkeld tot ‘HISWA te water 3.0’. De directeur heeft de eindverantwoordelijkheid voor de beurs. Hij of zij geeft leiding aan het team van circa vijf organisatiemedewerkers en rapporteert aan de Raad van Commissarissen.

De nieuwe directeur dient gemiddeld 1 dag per week beschikbaar te zijn. Rond het tijdstip van de bootshow (eind august en begin september) zal de inzet intensiever zijn.

Meer informatie is te vinden op www.gasselingsearch.nl