WINACTIE: De Sloepenbox: Onmisbaar in je sloep of tender (gesloten)

883

De Sloepenbox is een box vol beleving op het water, met de mooiste routes voor met je sloep of tender. In de box vind je niet alleen het Sloepenboekje, maar ook een Sloepenkaart geheel gericht op jouw vaargebied. BootAanBoot mag twee Sloepenboxen (ter waarde van 17.50 euro per stuk) weggeven!

Het Sloepenboekje is een handboek met prachtige sloeproutes, leuke interviews, heerlijke adresjes om aan te leggen, alle sloepmerken op een rij, bijzondere jachthavens, sloepverhuur en nog veel meer! Ideaal voor aan boord of voor thuis op de leestafel.

De Sloepenkaarten leiden je de weg naar álle horeca waar je aan kunt leggen, tanken, hellingen, mooie vakantieparken en bijzondere jachthavens. Kortom: een complete vaarkaart voor aan boord. Per vaargebied (Friesland, Zuid Holland, Groningen, Midden Holland en Noord Holland) is een aparte kaart uitgebracht. En het leuke is: de kaarten zijn ook allemaal gekoppeld! Dat maakt het uitstippelen van een nieuwe vaartocht niet alleen leuk, maar ook héél makkelijk.

De Sloepenbox is een uitgave van Uitgeverij Daemes op de Golven & Heeren op het Water. Meer informatie is te vinden op www.deamesenheeren.nl.

Wil jij de Sloepenbox winnen (winkelwaarde € 17.50)?

Meedoen aan de winactie kan op twee manieren:

  1. Like het Facebook-bericht op de BootAanBoot-Facebookpagina. Geef in je reactie aan van welk vaargebied (Friesland, Zuid Holland, Groningen, Midden Holland en Noord Holland) jij de Sloepenkaart zou willen winnen.

OF

  1. Vul onderstaand formulier in: 

Deelnemen kan tot en met dinsdag 20 juni 2017.