Gezocht: Assistent verkoop / junior makelaar voor De Valk Sint Annaland

Have a nice day Photo / Shotterstock.com

De Valk Yacht Brokers is een internationaal opererende makelaardij in de watersport, een bedrijf dat altijd in beweging is. Het team verkoopt zeil- en motorjachten tot 60 meter, met 5 vestigingen in Nederland en 6 in het buitenland.

Wil jij ook graag deel uit maken van een bedrijf dat:
• wekelijks 30.000 bezoekers op internet ontvangt
• 7.000 zoekende klanten mag bedienen
• meer dan 60% in het buitenland verkoopt
• 500 schepen in bemiddeling heeft
• meer dan 6.000 schepen aan nieuwe eigenaren heeft overgedragen.

Dan zoekt De Valk jou!
Voor de vestiging in Sint Annaland, zoekt De Valk Yacht Brokers per direct een actieve commerciële medewerker (m/v) die het salesteam ondersteunt. De nieuwe collega ontvangt de internationale klanten met alle flair, kan hen enthousiast maken voor een van de schepen, maar helpt ook graag zijn of haar collega-makelaars waar nodig. Het motto is dan ook “samen sta je sterk”. Schepen in verkoop nemen, foto’s maken, contracten opstellen, dossiers maken, jij wilt het allemaal graag doen of leren! Een fulltime job met doorgroeimogelijkheden.

Dit breng jij mee:
Je bent een natuurtalent in de omgang met mensen, waarbij je Engels, Duits en Nederlands goed beheerst. Commercieel, doelgericht en vaardig met alle moderne media en devices.
Representatief, commercieel, accuraat, klantvriendelijk, maar ook administratief vaardig. Je kunt goed omgaan met hectische situaties, waarin je oplossingsgericht en doelmatig te werk gaat. Je vindt het geen probleem om ook af en toe in de weekeinden te werken. Ervaring met schepen kan een pré zijn, echter niet absoluut noodzakelijk. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Wat kun je van De Valk Yacht Brokers verwachten:
• Uitdaging!
• Een levendige werkomgeving
• Ontwikkelingsmogelijkheden en collega’s met veel kennis
• Informele en collegiale sfeer.

Bij voorkeur ziet De Valk Sint Annaland jouw reactie en Curriculum Vitae per e-mail tegemoet. Mail ter attentie van G. Bayens naar sintannaland@devalk.nl.