Team Twente de nieuwkomer in het WK voor Solarboten

386
stockphoto for you / Stutterstock.com

Morgen start in Monaco de Monaco Solar & electric boat challenge. Nieuwkomer bij het officieuze WK voor Solarboten is het team van Solar boat Twente.

Vijftien man en vrouw sterk, waarvan elf fulltime, werkten het afgelopen jaar aan de boot van Solar Boat Twente. Een nieuw team, samengesteld uit studenten uit verschillende disciplines. Een geweldige uitdaging: “We begonnen met een klein team met ieder z’n verantwoordelijkheden”, vertelt Heleen. “Maar het wordt steeds complexer: wie houdt zich waarmee bezig? Wat is de juiste strategie? We hebben een geheel nieuwe organisatiestructuur moeten opzetten waarin we met elkaar de boot ontwierpen, bouwden en verder ontwikkelden.”

Lees het volledige bericht op: www.utwente.nl