Prins Watersport neemt Waterspoor over

516
Vlnr: Rainaldo Prins, Dirk-Jan Visser en Willem Folkerts

Prins Watersport in Nijkerk heeft met ingang van 1 augustus 2017 alle activiteiten van Waterspoor overgenomen. Waterspoor is al 15 jaar producent van luxe sloepen en tenders.

Prins Watersport is een importeur en producent van sloepen, tenders, consoleboten en rubberboten. Ook is zij dealer van Suzuki en Honda buitenboordmotoren. De overname van het Friese bedrijf zou goed passen in de groeistrategie van Prins Watersport. Met de overname van Waterspoor bouwt Prins Watersport haar positie in de watersportbranche verder uit. Dirk-Jan Visser en Rainaldo Prins, directeuren van Prins Watersport: “Waterspoor is in alle opzichten een toevoeging aan ons bedrijf. Het geeft toegang tot het hogere segment van luxe sloepen en tenders en is een aanvulling op ons toch al mooie aanbod. Wij zullen de kwaliteit van deze sloepen en tenders op hoog niveau houden en zeer zorgvuldig in de Nederlandse markt plaatsen, dit met medewerking van enkele gerenommeerde dealers.’’

Prins Watersport is van 29 augustus tot en met 3 september 2017 aanwezig op de HISWA te water. Hier worden naast de Waterspoor 711 en Waterspoor 808 Open, ook de Primeur 610, Primeur 700 en Primeur 710 gepresenteerd.

Tendersloepen Centrum in Koudum blijft actief als dealer van Waterspoor sloepen en tenders.

Meer informatie op www.prinswatersport.nl en www.tendersloepen.nl

 

Waterspoor